Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla continuarà com a seu del Programa de Tecnificació de bàsquet
Silla continuarà com a seu del Programa de Tecnificació de bàsquet
26/10/2017
Silla continuarà com a seu del Programa de Tecnificació de bàsquet
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i el Regidor d'Esports Felipe Garcia han signat la renovació del conveni de col·laboració amb la FBCV.
conveni basquet
conveni basquet
conveni basquet

La FBCV i l'Ajuntament de Silla han renovat el conveni de col·laboració pel qual Silla continuarà albergant als joves talents del bàsquet.

L'any passat es va iniciar aquesta col·laboració entre la FBCV i l'Ajuntament de Silla en benefici del bàsquet base, i aquesta temporada ambdues parts han acordat renovar l'acord en el qual també participa activament el Club Bàsquet Silla, entitat que continua treballant per impulsar aquest esport entre els més joves.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i el president de la FBCV, Salvador Fabregat, han signat el nou conveni acompanyats pel regidor d'Esports, Felipe García; el coordinador esportiu del Club, Javier Luz, i la directiva de l'entitat Rosa Esteban.

El Club Bàsquet Silla segueix creixent any rere any en les categories de base i el Programa de Tecnificació contribuirà a la formació dels joves talents del municipi i de tota la comarca, constituint-se en una important experiència de creixement esportiu per tots els jugadors/as participants.

La primera cita amb el Pavelló Municipal de Silla serà aquest diumenge 29 d'octubre coincidint amb les Jornades de Detecció, a partir de les quals es constituiran els diferents grups de treball que entrenaran a les seus del Programa de Tecnificació fins al mes de juny. Silla complirà així amb la seva segona temporada com a seu per a la generació de 2007 i ho farà amb una nombrosa pedrera en les categories minibasket del Club. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167