Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Completada amb èxit la primera sessió "De l'aula al carrer" als col·legis de Silla
Completada amb èxit la primera sessió "De l'aula al carrer" als col·legis de Silla
24/10/2017
Completada amb èxit la primera sessió "De l'aula al carrer" als col·legis de Silla
Durant la primera sessió, s'ha presentat el programa als 9 grups participants i se'ls ha introduït als conceptes bàsics de l'estructura del funcionament polític en l'àmbit local.
aula al carrer
aula al carrer
aula al carrer
aula al carrer

Aquest projecte de participació infantil promou la implicació i el reconeixement social dels xiquets i xiquetes de la població, mitjançant la seua intervenció en 3 espais públics del poble al mateix temps que aprenen sobre el funcionament democràtic de la política municipal.

Durant la primera sessió anomenada "Ens informem", s'ha presentat el programa als 9 grups participants i se'ls ha introduït als conceptes bàsics de l'estructura del funcionament polític en l'àmbit local.

Tot seguit, els xiquets i xiquetes s'han organitzat en grups de treball per tal de formar partits polítics. Cada grup de treball ha decidit qüestions com el nom del partit polític, el lema i la llista de candidats.

Una vegada constituït, els alumnes han presentat per grups a la resta de companys el seu partit i el seu programa.

Per últimdesprés de la constitució de la mesa electoral, les diferents candidatures, han estat sotmeses a votacions.

Amb el recompte de vots, i el posterior escrutini, han finalitzat les diferents sessions. Aquesta setmana, l'alumnat afrontarà el repte d'imaginar el seu parc ideal.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167