Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > ALERTCOPS nova APP per alertar a les Forces de Seguretat des del mòbil
ALERTCOPS nova APP per alertar a les Forces de Seguretat des del mòbil
24/10/2017
ALERTCOPS nova APP per alertar a les Forces de Seguretat des del mòbil
L'aplicació ALERTCOPS, és una via de comunicació directa del ciutadà amb les Forces de Seguretat de l'Estat (Policia Nacional i Guàrdia Civil).
altercops
Ja pots descarregar-te l'APP ALERTCOPS, que permet la comunicació directa del ciutadà amb les Forces de Seguretat de l'Estat (Policia Nacional i Guàrdia Civil). Es tracta d'una aplicació que va llançar el Ministeri de l'Interior i que permet als usuaris avisar a la Policia i a la Guàrdia Civil de qualsevol delicte del qual estiga sent víctima o testimoni.


De moment, està disponible per a les últimes versions d'Android i iOS. Després de descarregar-se l'aplicació, l'usuari ha de registrar-se per poder utilitzar-la. El sistema demana el nombre de DNI (o un altre document oficial), nom i cognoms, l'adreça de correu electrònic, un número de telèfon i la generació d'una clau d'accés. Completada aquesta fase, s'obre el menú d'avisos en forma d'icones que l'usuari utilitzarà en funció del delicte del qual està sent víctima o testimoni.


La confirmació de l'avís arriba directament a un centre d'operacions. L'aplicació permet fins i tot la comunicació directa de l'afectat amb la Policia o la Guàrdia Civil a través d'un xat per donar-li qualsevol tipus d'instrucció o de recomanació útil fins que es presente la patrulla corresponent.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167