Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de la Fira d'Amics dels Animals a Silla
Èxit de la Fira d'Amics dels Animals a Silla
24/10/2017
Èxit de la Fira d'Amics dels Animals a Silla
En la fira van participar protectores de la província de València i comerços i entitats del municipi de Silla i va comptar amb l'afluència d'una gran quantitat de públic
fira animals
fira animals
fira animals
fira animals
fira animals
Ahir diumenge 22 d'octubre de 2017 es va celebrar a Silla la segona Fira d'Amics dels Animals, organitzada per l'Ajuntament de Silla, amb el patrocini de l'Hospital Veterinari Valencia Sur i la col·laboració de la Federació d'Associacions Animalistes de la Comunitat Valenciana (FEDENVA), Professionals de la Defensa Animal (PRODA), la Clínica Veterinaria Silla i la Sociedad Protectora d'Animals i Plantes de Silla.


En la fira van participar protectores de la província de València i comerços i entitats del municipi de Silla i va comptar amb l'afluència d'una gran quantitat de públic que va gaudir de les activitats que es van desenvolupar. Totes aquestes entitats van muntar el seu estand en què els voluntaris van informar les persones assistents sobre les activitats que desenvolupen i sobre els animals de companyia que tenen en espera d'adopció.


Per tal de facilitar i apropar els serveis a la ciutadania, l'Ajuntament de Silla va muntar un estand on les persones interessades podien inscriure la seua mascota en el cens municipal d'animals de companyia per tal de complir amb l'obligació de la normativa vigent.


L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, va visitar els diferents estands muntats per interessar-se de les activitats de les entitats participants.


Les activitats van consistir en una exhibició de les unitats canines de les policies locals de Godella, Benifaió, Onda i Massamagrell que van demostrar la preparació d'aquestes unitats per intervindre davant de sospita de tinença d'estupefaents, intents d'agressió als agents, etc.; una desfilada de gossos procedents dels centres d'acollida de les protectores participants i que estan a l'espera de ser adoptats i, un concurs en què qualsevol persona i la seua mascota podien participar en les modalitats de gos més vell, gos amb discapacitat, parella xiquet/a amb gos i categoria general.


Es van lliurar dos premis per cada categoria als guanyadors i, a més a més, un premi de consolació en la categoria de gos amb discapacitat, amb gran satisfacció per als participants. El lliurament dels premis va estar a càrrec de l'alcalde de Silla i una representant de l'Hospital Veterinari Valencia Sur.


La Fira d'Amics dels Animals és una activitat que s'emmarca dins del model de benestar animal que està desenvolupant el municipi de Silla i pel qual és considerat com a municipi pioner. Davant de l'èxit de participació i de l'acceptació pel públic de la Fira d'Amics dels Animals, el projecte és desenvolupar aquest esdeveniment periòdicament tots els anys.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167