Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SILLA, ALCÀSSER I BENIPARRELL IMPULSEN LA MILLORA I LA REGENERACIÓ DEL SEU TEIXIT INDUSTRIAL
SILLA, ALCÀSSER I BENIPARRELL IMPULSEN LA MILLORA I LA REGENERACIÓ DEL SEU TEIXIT INDUSTRIAL
19/10/2017
SILLA, ALCÀSSER I BENIPARRELL IMPULSEN LA MILLORA I LA REGENERACIÓ DEL SEU TEIXIT INDUSTRIAL
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá s'ha reunit hui amb el Director de l'Àrea d'Estudis i Planificació Estratègica de DIVALTERRA i el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.
950b7d61-7568-4bee-9fab-6a3cd183cdd9

La proximitat existent entre els municipis afavorida també per la continuïtat territorial del seu teixit industrial ha estat clau per a què conjuntament presenten davant del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, l’iniciativa per a millorar i regenerar les seues zones industrials amb unes línies d’estratègia comunes.

 

Com a resultat de la reunió mantinguda aquest matí, entre els alcaldes de Silla, Vicent Zaragozá, de Beniparrell, Salvador Masroca, d’Alcàsser, Eva Zamora, el President de la Diputació, Jorge Rodríguez; i Miguel Ángel Ferri, Director de l’Àrea d’Estudis i Planificació Estratègica de DIVALTERRA, es van a iniciar pròximament els treballs juntament amb la universitat Politècnica de València per a analitzar l’estat de les zones industrials.

 

El document final que es redactarà per part de la Càtedra DIVALTERRA i la Universitat Politècnica serà un instrument fonamental que no sols servirà per acollir-se a tota mena de subvencions, siguen estatals, autonòmiques o europees, sinó també definirà els nivells de prioritat de les actuacions municipals futures i aquelles que posaran en valor tot el teixit industrial dels tres municipis de l’Horta Sud.

A tal fi, caldrà la implicació de tots els seus actors directament implicats, tant dels equips de govern de cada municipi, com de les associacions d’empresaris locals, tot i sense oblidar-nos de la participació pública, que sempre haurà d’estar present.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167