Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Més 580.000€ per a ocupació arriben a Silla.
Més 580.000€ per a ocupació arriben a Silla.
17/10/2017
Més 580.000€ per a ocupació arriben a Silla.
Aquesta xifra es suma als més de 600.000 € aconseguits el passat juliol per a la contractació de joves desocupats.
escola-taller-6
escola-taller-7
escola-taller-abril-3
escola-taller-abril-4

El Servef ha concedit a l'Ajuntament de Silla una subvenció de 583.588,80 Euros per a la realització de tres tallers d'ocupació que possibilitaran la formació i contractació de 30 persones desempleades majors de 25 anys en les especialitats de jardineria, construcció i electricitat. Aquesta formació és certificada i permetrà obtindre els certificats de nivell 1 i 2 en l'especialitat corresponent.


El Taller tindrà una duració de 12 mesos i els alumnes a la vegada que es formen tindran un contracte de formació des de l'inici. El començament del Taller està previst per a desembre.


D'aquesta manera, Silla es converteix en un dels pobles que més tallers ha aconseguit en aquesta convocatòria.


Aquesta xifra es suma als més de 600.000 € aconseguits el passat juliol per a la contractació de 42 joves desocupats contractats durant 12 mesos.


L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá, com a responsable d'ocupació, al costat del regidor de promoció econòmica de l'ajuntament de Silla, Josep Melerocontinuen amb el ferm compromís de pal·liar l'atur, apostant per projectes que fomenten l'ocupació i la millora de la realitat social.


Selecció d'alumnes-treballadors/treballadores


La selecció d'alumnes-treballadors/treballadores es realitzarà mitjançant oferta genèrica tramitada pel Centre Servef de Silla, qui fa una preselecció. Per la qual cosa les persones interessades a participar hi hauran d'inscriure's en el Taller en l'especialitat que desitgen optar en l'Oficina del Servef de Silla.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167