Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > S'estrena un nou joc per a xiquets i xiquetes de mobilitat reduïda al poliesportiu.
S'estrena un nou joc per a xiquets i xiquetes de mobilitat reduïda al poliesportiu.
22/09/2017
S'estrena un nou joc per a xiquets i xiquetes de mobilitat reduïda al poliesportiu.
L'Ajuntament fa un pas més en matèria d'atenció a discapacitats al nostre poble, aquesta vegada pels més menuts
balancí adaptat
balancí adaptat
balancí adaptat
balancí adaptat
balancí adaptat
balancí adaptat

L'Ajuntament de Silla ha instal·lat un joc per a ús exclusiu de xiquets i xiquetes amb mobilitat reduïda al parc situat a l'interior del poliesportiu. Es tracta del primer gronxador d'ús exclusiu per a xiquets i xiquetes amb mobilitat reduïda. Ja que actualment, sols existeixen dos adaptats situats al parc de l'Alteró.


L'Alcalde de Silla, al costat del regidor d'Esports Felipe García, han visitat el parc on, s'ha instal·lat un balancí amb arnés per garantir la diversió i la seguretat dels xiquets i xiquetes que ho utilitzen.


Vicente Zaragozá ha informat que "amb aquest nou joc fem un pas més en matèria d'atenció a discapacitats al nostre poble, aquesta vegada pels més menuts, promovent la integració dels xiquets i xiquetes amb necessitats especials".


Així mateix, ha afirmat que "des de l'equip de Govern tenim el ferm compromís de seguir treballant pels xiquets i xiquetes amb mobilitat reduïda, i continuarem implantant a la resta de parcs atraccions adaptades"


Finalment, cal assenyalar que per tal de garantir la seguretat i el bon manteniment per a fe rus del balancí, l'usuari interessat haurà d'adreçar-se a les oficines del poliesportiu per recollir una clau que li permetrà posar-lo en marxa.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167