Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla es coordina amb l'Agència Valenciana de Seguretat per millorar la seua cobertura d'emergències
L'Ajuntament de Silla es coordina amb l'Agència Valenciana de Seguretat per millorar la seua cobertura d'emergències
21/09/2017
L'Ajuntament de Silla es coordina amb l'Agència Valenciana de Seguretat per millorar la seua cobertura d'emergències
s'inicien els tràmits per a la inclusió de Silla en el Pla de Formació de l'Institut Valencià de Seguretat i Emergències (IVASPE).
reunió seguretat

El Director de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, D. José María Ángel Batalla, s'ha reunit amb l'Alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, per a analitzar els temes relacionats amb la seguretat, emergències i protecció civil. En la reunió, a més de l’alcalde, també va assistir el cap de la Policia Local Pedro Ortega.


Entre els temes tractats, es destaca la necessitat de l'estudi i l’anàlisi en la població de les situacions potencialment de risc relacionades amb algun tipus d'amenaça, amb la finalitat de poder coordinar i aplicar les mesures de prevenció i protecció pertinents. També, es potencia la convocatòria trimestral de la Junta Local de Seguretat, perquè en el seu si es puga elaborar un pla de treball i coordinació entre les diferents àrees implicades, a més de les Forces i els Cossos de Seguretat, com són, per exemple, Serveis Socials, Joventut, Protecció Civil, etc.


També, s'ha tractat de forma específica l'estudi de la necessitat per a la creació i desenvolupament en la població d'una Agrupació de Protecció Civil i Resposta a les Emergències i s’ha analitzat el Pla d'Autoprotecció dels Agents de la Policia Local de Silla, davant les esmentades situacions d'amenaça terrorista. Així mateix, s'ha acordat en aquesta reunió, iniciar els tràmits per a la inclusió de Silla en el Pla de Formació de l'Institut Valencià de Seguretat i Emergències (IVASPE).

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167