Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Així és com el veïnat de Silla somia el seu poble
 Així és com el veïnat de Silla somia el seu poble
21/09/2017
Així és com el veïnat de Silla somia el seu poble
Èxit de la iniciativa de la Regidoria de Participació de l'Ajuntament de Silla que ha aconseguit recollir 986 propostes sobre els temes que els ciutadans i ciutadanes consideren rellevants per a millorar el nostre poble.
Arxius Associats
somia poble
somia el pati
somia la vega
somia lluis
somia moli
somia reis
somia sant roc
plantilla somia centre

Durant els dies de la Fira de Sant Sebastià 2017, i prèviament des de la Nau Jove a través d’un treball en xarxa, es van realitzar 410 enquestes als veïnat de Silla per tal de conéixer com seria el seu poble ideal.

Gràcies a tota la gent que va participar-hi, la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de Silla ha aconseguit recollir 986 propostes sobre els temes que la gent de Silla considera rellevants per a millorar la nostra localitat i la qualitat de vida al poble.

L’enquesta consistia en tres preguntes obertes. La primera tractava d’una comparativa del present i del passat: “Què trobes a faltar al teu barri que en el barri de la teua infància sí que tenies?”. La segona pregunta insistia a cercar les mancances al propi barri: “Què trobes a faltar al teu barri?”.  I la tercera pregunta permetia més possibilitat a divagar i proposar temes més complexos encara que no necessàriament impossibles d'aconseguir: “Atreveix-te a somiar: què tindria el teu barri ideal?”

Gràcies al treball de processament de dades realitzat, s’han pogut extraure dades concloents sobre quines són aquelles àrees on el veïnat considera que cal prioritzar els esforços de millora. Per al regidor de Transparència, Comunitat i Participació de l’Ajuntament de Silla, Salva Mestre, aquesta iniciativa "incideix en el desenvolupament d'una cultura democràtica de la participació al nostre poble, canalitzant el sentir i el criteri ciutadà com a fonament de l'agenda política de l'Ajuntament per acostar-nos cada punt més a ser allò que, com a poble, somiem".

A continuació, es presenta un diagrama general del poble i altres sis específiques per cada barri en els quals, d’una sola ullada, es mostra la síntesi de la valoració feta pel veïnat.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167