Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Visita a l'Aula CiL
Visita a l'Aula CiL
11/09/2017
Visita a l'Aula CiL
L'alcalde Vicent Zaragozá i la Regidora d'Educació Raquel Sánchez visiten l'aula CiL que aquest any s'obri al col·legi El Patí de Silla
cil 2
cil 1
aulaCil

Com aposta d’atenció a la diversitat dels escolars, este curs 2017-2018 s’obri l’aula CiL al CEIP El Patí. Es tracta d’una unitat específica experimental de Comunicació i Llenguatge (CiL) per a xiquets i xiquetes amb TGD i TEL que, en funció de la modalitat diagnosticada A o B, comparteixen la jornada escolar entre l’aula CiL i la seua aula ordinària. L’aula està dotada de tres professionals per la Conselleria d’Educació: Mestra d’Audició i Llenguatge, Mestra de Pedagogia Terapeútica i Educador.

Durant la primera setmana del curs la mestra de Pedagogia Terapeútica treballadrà amb els escolars acompanyada per la psicòloga i un educador de l’Ajuntament a l’espera de les readjudicacions de places de setembre, tot arran d’una incompatibilitat en el perfil de la mestra d’Audició i Llenguatge  assignada en juliol per a la plaça i a l’espera de les adjudicacions de l’educador del 14 de setembre; una situació a subssanar per l’Administració Autonòmica que ja ha estat comunicada pel centre educatiu i per la Regidoria d’Educació a la Inspecció Educativa i a la Direcció Territorial d’Educació.

http://www.silla.es/noticies/i/86561/1342/silla-comptara-amb-una-aula-cil-en-el-ceip-el-pati-el-proper-curs

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167