Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > PROGRAMACIÓ TEATRAL: LA GALLINA DELS OUS D'OR
PROGRAMACIÓ TEATRAL: LA GALLINA DELS OUS D'OR
11/09/2017
PROGRAMACIÓ TEATRAL: LA GALLINA DELS OUS D'OR
Un espectacle per a xiquets i xiquetes majors de 4 anys en forma de faula on dos grangers veuran com la fortuna d'haver descobert "la gallina dels ous d'or" es converteix en la seua desgràcia.

Després de l'estiu tornem amb el bon teatre. Iniciem la programació el proper diumenge 24 de setembre a les 18 hores al TEATRE DE LA PLAÇA.
Espectacle que va rebre l'any 2017 el PREMI FETEN a la millor direcció. I a la Fira de Titelles de Lleida el premi del jurat infantil i el premi de les autonomies.

Sinopsi

Hi havia una vegada dos pobres grangers que tenien el costum d’acollir totes les aus que arribaven extraviades a la seua granja. Un dia va arribar una gallina que va canviar la seua sort, una gallina de plomes molt blanques que ponia un ou d’or cada dia. La riquesa va donar lloc a l’avarícia i la felicitat es va convertir en la desgràcia que va destruir la vida dels dos grangers. Un conte que parla sobre la pobresa, la riquesa i l’avarícia… i conta que els diners són un “cuento”.

És una nova proposta d’una companyia teatral que ja havia presentat a Silla muntatges com ara La camisa de l’home feliç.

Venda d'entrades a la Nau Jove, per Instant Ticket i a l'entrada del Teatre.
Preu: 3 euros.


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167