Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El CEIP sant Roc renova l'equip directiu i seguirà impulsant la metodologia per projectes.
El CEIP sant Roc renova l'equip directiu i seguirà impulsant la metodologia per projectes.
11/09/2017
El CEIP sant Roc renova l'equip directiu i seguirà impulsant la metodologia per projectes.
· L'alcalde i la regidora d'Educació han visitat el CEIP Sant Roc per saludar el nou equip directiu i donar la benvinguda als escolars de l'aula pública de 2 anys · Raquel Sánchez: " L'aula de 2 anys funciona a la perfecció i ve a complementar l'oferta existent en el municipi. Una nova aula pública de 2 anys estarà justificada amb el creixement demogràfic del Rajolar i de l'Alteró, amb el conseqüent augment de la població infantil"
cil 1

Amb la jubilació d’Agustín Madrigal i Justina Muelas ( fins el 31 d’agost al capdavant del CEIP Sant Roc), ha pres possessió com a director del CEIP Sant Roc Juan de Dios Cobo junt a  Aurora Tebar (Secretaria) i Maria Consuelo Llorca (Cap d’Estudis). Els tres mestres conformen el nou equip directiu del CEIP Sant Roc. Per donar l’enhorabona al nou equip directiu i visitar l’aula de 2 anys, l’alcalde Vicent Zaragozá i la regidora d’Educació Raquel Sánchez han donat la benvinguda al curs 2017-2018 al CEIP Sant Roc.

En ple procés d’adaptació els escolars de 2 anys es van incorporant durant el matí a l’aula experimental pública de 2 anys que obri les portes per segon any consecutiu a 18 menuts i menudes. Recordar que l’aula de 2 anys va ser concedida per la Direcció Territorial d’Educació de València a petició de la Regidoria d’Educació que va planificar tota l’adequació de l’espai a les condicions necessaries per al Primer Cicle d’infantil (reforma integral amb materials aïllants i higiènics i renovació de la zona d’emmagatzematge, sanitàris i bany en l’aula, pati exterior cercat amb rampa d’accès, barana i porta, instal·lació elèctrica i de fibra òptica en altura, coberta dels radiadors i altres sistemes de seguretat en portes d’accès). Una inversió municipal de 18.401 euros.  Per la seua banda, la Conselleria d’Educació dota l’aula de 2 anys d’una mestra d’Educació Infantil i una Tècnica Superior d’educació Infantil que fa les funcions d’educadora
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167