Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La festa als barris ompli els carrers de Silla
La festa als barris ompli els carrers de Silla
02/08/2017
La festa als barris ompli els carrers de Silla
Molí de Magalló, Sant Roc i Reis Catòlics gaudeixen de bona música i humor aquestos dies
màgia
màgia
Eugeni
Eugeni
Eugeni
jose alejandro
Jose alejandro
Jose Alejandro

Els barris de Silla estan sent els grans protagonistes d'estos dies de festa. El diumenge va tindre lloc al Molí de Magalló el Tribut a The Police de la mà de Second Coming, un dels principals grups indie al panorama musical valencià que van fer un repàs als principals èxits de la mítica banda Sting.


El dilluns, al parc Sant Roc, el cantant de Silla José Alejandro va oferir un concert melòdic amb les cançons que sempre han estat presents a les nostres vides i que va fer gaudir al nombrós públic assistent. Amb una posada en escena increïble interpretant cançons mundialment conegudes, José Alejandro és ja un clàssic en les nostres festes patronals, que agrada molt a la gent i que queda com a cita obligada prèvia a la festivitat del Santíssim Crist.


Per altra banda, la nit del dimarts al parc de l'Alteró va ser una nit carregada de màgia i d'humor. El mag Ángel Blanco va omplir la nit d'un espectacle de màgia que va fascinar als xiquets i als més majors que omplien de gom a gom la replaça del Parc. A continuació, l'humorista de Sueca Eugeni Alemany va omplir la vetlada d'humor amb el seu monòleg 'En persona guanye' que va provocar les rialles de tots els assistents, on va parlar entre moltes altres coses del caràcter de les mares patidores valencianes.


A partir de hui dimecres, la festa es trasllada a la plaça, on a les 23:00 h. podrem gaudir del talent XOU INVICTUS XOU, un programa que aposta per donar el protagonisme de la gent dels nostres pobles a la xicoteta pantalla i mostrar de manera divertida i dinàmica un espectacle on tenen cabuda cantants, ballarins, mags... L'eix principal del format són veïns amb un talent que mostrar al món. Canal 7 TeleValencia se'n va de ruta per la província de València per mostrar el millor de cada municipi i dels seus veïns i fer-li-ho arribar a tota la gent de la nostra terra.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167