Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla viu un cap de setmana intens de festes amb música, gastronomia i falles.
Silla viu un cap de setmana intens de festes amb música, gastronomia i falles.
01/08/2017
Silla viu un cap de setmana intens de festes amb música, gastronomia i falles.
Arranquen les festes del Crist 2017 amb gastronomia música i activitats per a tots els públics
Festapa
Festapa
ReisRock
dansart
casa andalusia

Silla ha viscut un cap de setmana intens de festes amb concerts, espectacles musicals, tapes i els playbacks de les falles.


El divendres es va tindre lloc a la Nau Jove el festival de tributs Reis Rock, amb l'homenatge a grups més representatius del rock nacional i internacional: Extremoduro, Marea, la Fuga, U2ACDC i Green Day organitzat per la Falla Reis Catòlics.


Des del dijous 27 fins a la nit del diumenge, les millors tapes van envair el parc de l'estació a la I edició de la I FESTAPA, organitzada per la Regidoria de festes de l'Ajuntament de Silla amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris de Silla (AESI), on a més de bona gastronomia els assistents van poder gaudir d'espectacles de música en directe i activitats per als menuts el diumenge de vesprada a càrrec de GEIM L'Escoleta Infantil.


Per altra banda, també va tindre lloc l'actuació de quadres de ball i guitarra a la plaça del poble per part de la Casa d'Andalusia i de Dansart que posaren el colofó a una nit màgica de divendres.


El dissabte el poble de Silla va poder gaudir de la gran nit de falles amb l'actuació de les set comissions: la Marjal, el Molí, Mercat, Reis Catòlics, el Port, Parc Sant Roc i Poble, que van fer gaudir a grans i menuts amb les seues impactants coreografies.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167