Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > S'aconsegueix una moratòria per Afaf que permetrà que conserve la seua vivenda fins a 2020
S'aconsegueix una moratòria per Afaf que permetrà que conserve la seua vivenda fins a 2020
26/07/2017
S'aconsegueix una moratòria per Afaf que permetrà que conserve la seua vivenda fins a 2020
D'aquesta manera, s'evita que Afaf, el seu marit i els seus dos fills es quedaren al carrer i sense recursos almenys fins al 2020.
marxa_desnonaments
casa
La família sobre la qual pesava una ordre de desnonament a Silla seguirà en el seu habitatge, al ser acceptada la moratòria sol·licitada pels implicats pel jutjat de primera instància i instrucció numero 2 de Carlet. D'aquesta manera, s'evita que Afaf, el seu marit i els seus dos fills es quedaren al carrer i sense recursos almenys fins al 2020.


La notícia de la moratòria ha arribat al Consistori a través de la comunicació rebuda per part de la a advocada de la família que, seguint les pautes indicades tant per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) com pel Servei d'Assessorament Hipotecari Municipal (SAHM), ha aconseguit que el jutge paralitze el desnonament «durant el termini de 7 anys a contar des de l'entrada en vigor de la llei 1/2013».


Aquesta fita s'ha aconseguit després d'una llarga lluita per part d'Afaf, la PAH, el SAHM de Silla, que ofereix atenció i ajuda jurídica a les persones afectades per problemes amb els préstecs hipotecaris i que es presta des del departament de Benestar Social i la Mancomunitat de l'Horta Sud, que han assessorat l'afectada davant l'amenaça de quedar-se sense sostre.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167