Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El Teatre de la Plaça va acollir el passat dissabte la celebració de la presentació del programa de Festes del Santíssim Crist de Silla 2017.
El Teatre de la Plaça va acollir el passat dissabte la celebració de la presentació del programa de Festes del Santíssim Crist de Silla 2017.
24/07/2017
El Teatre de la Plaça va acollir el passat dissabte la celebració de la presentació del programa de Festes del Santíssim Crist de Silla 2017.
La innovació i recuperació de les nostres tradicions marcaran les festes 2017
Festes_2017
Festes_2017
Festes_2017
Festes_2017
Festes_2017
Festes_2017
Festes_2017
Festes_2017
Festes_2017
Festes_2017
Festes_2017
Festes_2017
Abans de l'acte, les autoritats civils, acompanyats per l'Agrupació Musical la Lírica, eixiren des de l'Ajuntament de Silla i van fer una cercavila per arreplegar les cambreres del Crist d'enguany, les senyoretes Gloria Iciar Sáez de Arregui Álvarez i Sara Pons Moreno. Després van tornar al teatre de la plaça per fer la presentació del programa de Festes del Santíssim Crist de Silla 2017. A l'acte van assistir, l'alcalde, Vicente Zaragozá, acompanyat de la regidora de Festes, Josefina Zaragozá, el Regidor d'Esports Felipe García, el regidor d'Economia Ivan Cuenca, la Regidora de Benestar Social, Trini Martinez, el regidor de Promoció Econòmica, Josep Melero, els regidors del PP, Serafin Simeón, i Carolina Manzano, i el Regidor de C's Juan Fuster.


Per a començar l'acte es va projectar, en primer lloc, un video amb imatges del llibre de festes. Paula Santana, que va presentar l'acte, va requerir la presència a l'escenari del tècnic de festes, la regidora de Festes, Josefina Zaragozá, i de l'alcalde, Vicente Zaragozá. A continuació, va anomenar les cambreres del Crist, Gloria i Sara, que van ser obsequiades amb un pergamí acreditatiu i un ram de flors en record de l'acte. En arribar aquest moment, quan els representants i les autoritats de les festes majors de Silla ja presidien l'escenari, es va rebre a Faine Dominguez, la qual va recitar una emotiva poesia, dedicada a les cambreres.


A continuació, es va dirigir al públic assistent Josefina Zaragozá, que va fer un discurs en pro de les festes i la nostra cultura, convidant a participar a tothom a les activitats preparades des de la regidoria de Festes. Per tancar l'acte, l'alcalde es va dirigir, a tot el públic assistent desitjant-los bones festes i bon estiu i agraint l'esforç de la Regidoria de Festes que, ha fet un programa ple d'activitats per a tothom que barreja, innovació alhora que recupera algunes tradicions.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167