Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla habilitarà un local per a situar la base del SAMU
L'Ajuntament de Silla habilitarà un local per a situar la base del SAMU
20/07/2017
L'Ajuntament de Silla habilitarà un local per a situar la base del SAMU
El local comptarà amb instal·lació elèctrica, de subministrament d'aigua freda i calenta, sanejament, enllumenat, telecomunicacions i clima artificial.
centre_salut
Centre_salut

La zona de la Bega acollirà pròximament la nova base de la unitat del SAMU que en l’actualitat es troba al centre de Salut. Des de la Regidoria de Salut Pública assenyalen que aquesta decisió s’ha pres per tal d’atendre les necessitats dels treballadors i treballadores del Servei SAMU que en l’actualitat desenvolupen el treball en unes condicions precàries, en un espai de 20 m2 on mengen, dormen i netegen el material.

La regidora de Benestar Social i Salut Pública de l’Ajuntament de Silla, Trini Martínez, ha manifestat la seua satisfacció perquè el SAMU estiga en unes dependències millors, cedides per l'Ajuntament i puga així donar un millor servei.

El projecte d’habilitació del local municipal ubicat al carrer de Vicenta Gomar, núm. 9,  per a destinar-lo a la base SAMU de Silla, s’ajusta al màxim a les necessitats i els requeriments d’infraestructura i d’instal·lacions per a prestar el servei amb les màximes garanties.

Disposarà de dues àrees de descans amb llum i ventilació directa des del carrer, una cuina office amb una àrea d’activitats comuna, un servei higiènic i un magatzem de farmàcia i càmera de neteja.

El local disposa d’una superfície construïda de 64,16m2st i una superfície útil total de 56,45m2s i el pressupost d'adjudicació a l'empresa és de 38.947,60 €. Es preveu que les obres comencen pròximament. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167