Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'AJUNTAMENT SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LES CÀRITES DE LES TRES PARRÒQUIES DE SILLA
L'AJUNTAMENT SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LES CÀRITES DE LES TRES PARRÒQUIES DE SILLA
17/07/2017
L'AJUNTAMENT SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LES CÀRITES DE LES TRES PARRÒQUIES DE SILLA
L'Ajuntament dota de 20.000€ a les Càrites de les tres parròquies per a aquest 2017.
Reunió_Càrites

L'Ajuntament de Silla ha signat amb les parròquies de Nestra Señora de los Ángeles, Sant Josep Obrer i Sant Roc, un conveni de col·laboració destinat a desenvolupar projectes que milloren les condicions de vida de les persones més necessitades. 


En aquest conveni de col·laboració amb els tres organismes parroquials de Càrites, el consistori dota de la quantitat de 20.000 euros per a l'adquisició d'aliments i altres articles de primera necessitat perquè siguen repartits entre aquelles persones que, davant la crisi econòmica, estan patint dificultats. L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, va ser l'encarregat de signar el conveni que també van rubricar els rectors de les tres parròquies.


En la reunió l'alcalde Vicente Zaragozá i la regidora de Benestar Social, Trini Martínez, han aprofitat per “agrair a tots els que de forma altruista, treballen diàriament per millorar la qualitat de vida i humana de les persones més necessitades" 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167