Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Trobada fi de curs del grup Connecta Jove
Trobada fi de curs del grup Connecta Jove
11/07/2017
Trobada fi de curs del grup Connecta Jove
97 joves voluntaris es troben al Campament d'Alcossebre
grup Silla lcossebre 2017
trobada alcossebre 2017
trobada alcossebre 2017
trobada alcossebre 2017
trobada alcossebre 2017
trobada alcossebre 2017
trobada alcossebre 2017
trobada alcossebre 2017
trobada alcossebre 2017

Un total de 97 # jovesactius, Alumnat actiu, han participat a la VIII Trobada de Corresponsals que organitza la Xarxa Joves.net. Des de Silla han estat  7 joves, tots membres del #conectajoven, els quals han compartit l’experiència anual de conviure tres dies amb la resta d’alumnat actiu dels diferents municipis participants. Entre ells trobem els municipis d'Alaquàs, Mislata, Paterna, Picassent, Sagunt, Silla i Xirivella.

Aquests joves són voluntaris que col·laboren amb els programes dels diferents departaments de Joventut durant tot el curs escolar i la seva tasca és establir un punt d'unió entre el restant d'alumnat i el departament de Joventut.

A la trobada  d'aquest any ens hem allotjat al Campament Jaume I d'Alcossebre, gràcies a la col·laboració del GVA.IVAJ i hem realitzat activitats de sensibilització al voltant de la supervivència dividida en 7 temes: Canvi climàtic, TICS, Majors, Alimentació, Violència de gènere, Joves out (del sistema) i Refugiats.

A més a més hem aprofitat els espais comuns amb banys a la platja, jocs a la pineda i d'aigua. Durant les dues nits realitzarem el gran concurs de la Gala del cinema i una excursió a la població d'Alcossebre, on vestits amb la samarreta #jovesactius causarem un gran impacte al el passeig marítim de la població.

Per participar al projecte #jovesactius del Connecta Jove de Silla només haureu d'apropar-vos a la Nau Jove o esperar al mes de Setembre on visitarem les aules de Secundària per exposar-ho.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167