Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > CONTINUA EN MARXA SILL@TRAU, UN PROGRAMA PER ATRAURE ACTIVITAT EMPRESARIAL A SILLA
CONTINUA EN MARXA SILL@TRAU, UN PROGRAMA PER ATRAURE ACTIVITAT EMPRESARIAL A SILLA
05/07/2017
CONTINUA EN MARXA SILL@TRAU, UN PROGRAMA PER ATRAURE ACTIVITAT EMPRESARIAL A SILLA
L'alcalde de Silla al costat dels tècnics de medi ambient i de promoció econòmica visiten les empreses per generar un clima empresarial afavoridor capaç d'atraure i retenir activitat econòmica, així com identificar les empreses que poden generar llocs de treball.
reunió_empreses
reunió_empreses
reunió_empreses
reunió_empreses
reunió_empreses
reunió_empreses

Hui, com cada dimecres, l'alcalde de Silla al costat dels tècnics de medi ambient i promoció econòmica de l'Ajuntament de Silla, han continuat amb el programa Sill@trau, amb la visita a les empreses Cosentino i Fluge.


Durant la visita, l'alcalde i els tècnics municipals han conegut de primera mà l'activitat que desenvolupen aquestes empreses, així com han identificat al costat dels seus gerents les necessitats i millores empresarials, a més d'informar-se sobre el potencial de creixement de creació de nous llocs de treball.


Sill@trau és un projecte de promoció econòmica que té la missió de convertir Silla en una ciutat atractiva per a empreses, generadora d'ocupació i de dinamisme econòmic que fomente la cohesió social, la protecció del medi ambient i la projecció global.


Entre els reptes que l'Ajuntament vol aconseguir es troba la plena ocupació del sòl i naus disponibles, que és actualment d'un 70% aproximadament, així com la implantació de 98 noves empreses i la generació de fins a 750 nous llocs de treball que ajuden a abaixar la taxa d'atur local. També es vol incrementar la satisfacció de les empreses de Silla i duplicar la taxa d'emprenedoria local que es troba actualment en un 7%, molt inferior a la mitjana de la comarca.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167