Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La Regidoria de Participació impulsa la xarxa de participació ciutadana «SOMIEM Silla»
La Regidoria de Participació impulsa la xarxa de participació ciutadana «SOMIEM Silla»
04/07/2017
La Regidoria de Participació impulsa la xarxa de participació ciutadana «SOMIEM Silla»
Primera presa de contacte amb associacions de l'àmbit esportiu
somiem Silla

Ahir va tindre lloc la primera reunió per tal d'impulsar la xarxa de participació ciutadana «SOMIEM Silla». A la reunió amb el regidor de Transparència, Comunitat i Participació de l'Ajuntament de Silla, Salva Mestre, van assistir representants del Club de Columbicultura, l'Associació de Vela Llatina Silla, el Club de Gimnàstica Rítmica, el Silla C. F., la Penya Valencianista la Carxofa, el Club de Patinatge Artístic i el Club de Patinatge Albufera Silla.

 

El projecte «SOMIEM Silla» pretén ser un vincle entre la població i l’Ajuntament, un mitjà de comunicació activa per a les associacions, els seus simpatitzants i la població en general on poder expressar aquelles propostes de millora que el poble necessita de forma que tothom se senta representat independentment del seu sexe o edat.

 

Una vegada tancada la roda de reunions amb totes les associacions del municipi per tal d'implicar-les en el projecte, s'iniciarà la següent fase amb trobades presencials i periòdiques en les seus o els llocs d'activitat de les associacions i col·lectius per tal de realitzar dinàmiques participatives actives amb el veïnat on tothom puga assistir i aportar idees.

 

El regidor de Transparència, Comunitat i Participació de l'Ajuntament de Silla, Salva Mestre, ha valorat molt positivament aquesta reunió i ha destacat «la bona predisposició de les associacions i els col·lectius a col·laborar i implicar-se activament amb un projecte tan innovador i positiu per al poble».

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167