Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla i AESI donen la benvinguda a les rebaixes d'estiu
L'Ajuntament de Silla i AESI donen la benvinguda a les rebaixes d'estiu
04/07/2017
L'Ajuntament de Silla i AESI donen la benvinguda a les rebaixes d'estiu
Un total de 1.000 cartells de rebaixes, 500 de descomptes i 20.000 etiquetes de preus abans/ara estan a l'abast de tots els establiments comercials de Silla
DSC_7236rebaixes silla
DSC_7241rebaixes silla

L’Ajuntament de Silla, mitjançant la Regidoria de Normalització Lingüística, i l’Associació Empresarial de Silla (AESI), col·laboren un any més en la promoció del valencià. A principi d’any ho feren ja amb recomanacions d’ús d’un llenguatge igualitari als establiments locals. En aquesta ocasió ho fan aprofitant una època molt esperada pels consumidors, l’inici de les rebaixes estivals.  Un total de 1.000 cartells de rebaixes, 500 de descomptes i 20.000 etiquetes de preus abans/ara estan a l’abast de tots els establiments comercials gratuïtament a la seu d’AESI,  situada a la Rambla de la Independència, 23 baix de Silla.

A més d’aconseguir una imatge comercial comuna i una promoció de l’ús de la nostra llengua, la cartellera de rebaixes suposa un estalvi econòmic per als establiments comercials.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167