Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > finalitza el projecte "Mayores Conecta2"
finalitza el projecte "Mayores Conecta2"
29/06/2017
finalitza el projecte "Mayores Conecta2"
curs de mòbils i tauletes per a gent major.
apptivats
apptivats
apptivats
apptivats
apptivats
apptivats

El passat divendres, dia 23 de juny, finalitzàvem el projecte “Mayores Conecta2” amb el setè curs de mòbils i tauletes per a gent major. Aquesta proposta formativa financiada per la Fundació Vodafone i Caixa Popular, coordinada per la Fundación Esplai i desenvolupada per la Red Connecta de l’Ajuntament de Silla ha format a més de 60 persones majors en noves tecnologies de la informació i la comunicació. Començarem al mes de març, en la inauguració del Centre Connecta Molí, i durant 4 mesos hem fet set cursos tant al Centre Connecta Molí com a la Nau Jove, amb una durada de sis hores cadascun, repartits en tres dies.

 

Les sessions han sigut dinàmiques i personalitzades ja que cada curs ha estat dirigit a més de 10 persones majors i dinamitzada per 2 o 3 persones. La qual cosa ha permès dedicar més temps a les dificultats que trobaven en l´ús del smartphone, practicar pas a pas l'ús del WhatsApp, guardar números a l’agenda del mòbil i la navegació per Internet.

 

En aquest temps, els majors han descobert que l´edat no està renyida amb la tecnologia i que mai és tard per aprendre coses noves, navegar per internet, moure´s per les xarxes socials i tantes altres oportunitats de participar i sentir-se particip que s´obren cada dia  i que es troben a un sol toc d´una tecla del nostre telèfon.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167