Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla executa un pla de neteja dels contenidors de residus sòlids urbans amb l'objectiu d'acabar amb les males olors, i l'aparició de mosques i mosquits.
L'Ajuntament de Silla executa un pla de neteja dels contenidors de residus sòlids urbans amb l'objectiu d'acabar amb les males olors, i l'aparició de mosques i mosquits.
26/06/2017
L'Ajuntament de Silla executa un pla de neteja dels contenidors de residus sòlids urbans amb l'objectiu d'acabar amb les males olors, i l'aparició de mosques i mosquits.
En concret, el Consistori ja ha procedit a la neteja de tots els contenidors que es distribueixen pel nucli urbà.
neteja
neteja
neteja
neteja

La regidoria d'Urbanisme, Territori i Infraestructures conjuntament amb la regidoria de Medi ambient, i Salut Pública han determinat, a través de l'empresa adjudicatària, la neteja cada 15 dies durant els mesos d'estiu, per evitar que la brutícia s'acumule en aquests, generant males olors, i la proliferació d'insectes com mosques i mosquits en la localitat. Aquesta es duu a terme mitjançant un vehicle de neteja de contenidors, amb aigua a pressió, un potent sabó i un producte que és un potent netejador, odorant, higienitzant i neutralitzador de males olors.

No obstant això, per tal de mantindre l’efectivitat d’aquestes mesures, és important que tots i totes (veïns i veïnes, responsables de comerços, etc.) col·laborem depositant els seus residus amb bossa per evitar la fuga de matèria orgànica i líquids que impregnen el contenidor i que, en fermentar, són la principal font del problema.

Al mateix temps, per tal de combatre les plagues que proliferen durant aquesta època de calor, també s’han tractat els arbres de les principals zones verdes del nucli urbà de Silla: Molí de Magalló, avinguda de l’Albufera, carrer de Juan Ramón Jiménez, carrer de València, plaça del Mercat Vell, l’Alteró, parc de l’Estació, plaça de l’Hort del Satisfet, piscina municipal, i la Bega, el producte empleat ha consistit en una mescla de coure, acaricida, insecticida i mullant.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167