Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Representants de TEAjudem es reuneixen amb l'alcalde i la regidora d'educació per a posar en marxa actuacions específiques per a infants amb TEA.
Representants de TEAjudem es reuneixen amb l'alcalde i la regidora d'educació per a posar en marxa actuacions específiques per a infants amb TEA.
23/06/2017
Representants de TEAjudem es reuneixen amb l'alcalde i la regidora d'educació per a posar en marxa actuacions específiques per a infants amb TEA.
A la reunió s'han tractat els diferents assumptes que afecten el col·lectiu, com la pròxima implantació de l'aula CIL.
TEAyudamos
TEAyudamos
TEAyudamos
Aquest matí, Natalia Gómez i MªCarmen Robles, presidenta i vicepresidenta de l'associació de xiquets i xiquetes amb trastorn d'espectre autista TEAjudem/TEAyudamos Silla s'han reunit amb l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i la Regidora d'Educació Raquel Sánchez per tal de donar-los a conèixer el projecte anual de l'associació.


A la reunió s'ha acordat entre altres coses, la cessió per part de l'ajuntament d'un local municipal compartit, a més del compromís de programar al nou espai jove activitats amb teràpies sensorials per a xiquets amb diferents trastorns. L'estimulació sensorial, és una eina o recurs que permet treballar el despertar sensorial a través de l'acció i l'experimentació. Suposen un canvi metodològic en l'estimulació de xiquets i xiquetes, persones amb discapacitat i persones majors, on el subjecte es converteix en el protagonista dels seus propis aprenentatges, i l'educador/terapeuta passa a ser un mediador d'aquest procés.


La junta directiva de TEAjudem/TEAyudamos Silla també ha volgut agrair a l'ajuntament la col·laboració i l'acompanyament durant el procés de petició de la implantació de l'aula CIL al nostre municipi així com anunciar la seua voluntat de continuar lluitant pel benestar de tots els xiquets i xiquetes amb TEA, buscant recursos tan públics o privats.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167