Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > ÈXIT A LA CAMPANYA REVISIÓ GRATUÏTA DE LA PELL
ÈXIT A LA CAMPANYA REVISIÓ GRATUÏTA DE LA PELL
23/06/2017
ÈXIT A LA CAMPANYA REVISIÓ GRATUÏTA DE LA PELL
La campanya solar tant d'informació com de revisió gratuïta de la pell es ve realitzant a la població de Silla, amb la col·laboració de la Junta Local des de fa molts any.
revisió_pell
revisió_pell
revisió_pell
Ahir dijous dia 22 la AECC posà a la disposició dels ciutadans, com tots els anys una Unitat Mòbil per oferir una revisió gratuïta de la pell a tota aquella persona que ho desitjara, així com informació i conscienciació sobre la importància de la prevenció per a evitar possibles lesions cancerígenes a la pell, així doncs la Junta Local de Silla i els components de la unitat mòbil van oferir tríptics amb informació sobre salut i prevenció i la Dermatòloga va atendre a un total de 70 persones, on cal destacar que en cap d'elles es va diagnosticar cap lesió greu.

La campanya solar tant d'informació com de revisió gratuïta de la pell es ve realitzant a la població de Silla, amb la col·laboració de la Junta Local des de fa molts anys, segons comenta el responsable de la Unitat Mòbil, Silla és un dels pobles en el que la campanya té més acceptació. 

Cal recordar una vegada més que és molt important protegir-ne la pell amb la crema protectora solar adequada segons el tipus de pell, evitar l’exposició al sol el més possible i sobretot a les hores centrals de més intensitat solar així com protegir els ulls amb ulleres adequades i el cap, que ha d’estar cobert quan hi haja exposició al Sol.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167