Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > CONTINUA EN MARXA SILL@TRAU, UN PROGRAMA PER ATRAURE ACTIVITAT EMPRESARIAL A SILLA
CONTINUA EN MARXA SILL@TRAU, UN PROGRAMA PER ATRAURE ACTIVITAT EMPRESARIAL A SILLA
14/06/2017
CONTINUA EN MARXA SILL@TRAU, UN PROGRAMA PER ATRAURE ACTIVITAT EMPRESARIAL A SILLA
L'alcalde de Silla al costat dels tècnics de medi ambient i de promoció econòmica visiten les empreses per generar un clima empresarial afavoridor capaç d'atraure i retenir activitat econòmica, així com identificar les empreses que poden generar llocs de treball.
Sillatrau
Sillatrau
Sillatrau
Sillatrau
Sillatrau
Sillatrau


Hui, com cada dimecres, l'alcalde de Silla al costat dels tècnics de medi ambient i promoció econòmica de l'Ajuntament de Silla, han continuat amb el programa Sill@trau, amb la visita a les empreses Tarazona i Leonardo.


Durant la visita, l'alcalde i els tècnics municipals han conegut de primera mà l'activitat que desenvolupen aquestes empreses, així com han identificat al costat dels seus gerents les necessitats i millores empresarials, a més d'informar-se sobre el potencial de creixement de creació de nous llocs de treball.


Sill@trau és un projecte de promoció econòmica que té la missió de convertir Silla en una ciutat atractiva per a empreses, generadora d'ocupació i de dinamisme econòmic que fomente la cohesió social, la protecció del medi ambient i la projecció global.


Entre els reptes que l'Ajuntament vol aconseguir es troba la plena ocupació del sòl i naus disponibles, que és actualment d'un 70% aproximadament, així com la implantació de 98 noves empreses i la generació de fins a 750 nous llocs de treball que ajuden a abaixar la taxa d'atur local. També es vol incrementar la satisfacció de les empreses de Silla i duplicar la taxa d'emprenedoria local que es troba actualment en un 7%, molt inferior a la mitjana de la comarca.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167