Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Els jubilats i pensionistes de Silla visiten la Diputació de València
Els jubilats i pensionistes de Silla visiten la Diputació de València
13/06/2017
Els jubilats i pensionistes de Silla visiten la Diputació de València
L'activitat forma part del programa cultural Açò és la Dipu, amb rutes que inclouen explicacions històriques i arquitectòniques dels edificis que componen la Diputació i el seu entorn
Jubilats_dipu
Jubilats_dipu
Jubilats_dipu
Jubilats_dipu
Jubilats_dipu
Jubilats_dipu

El passat dijous l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Silla, acompanyats per la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Silla Trini Martínez, van visitar la Diputació de València i el seu entorn. 


A la visita també va assistir la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, que va recordar que la Diputació representa a tota la ciutadania. “Els qui ens asseiem en aquestes cadires, tant en les files del govern com els qui ocupen la bancada de l'oposició, som tots representants dels nostres pobles i les nostres comarques i des d'ací debatem les polítiques sempre des del respecte”.

Per altra banda, Delgado Talavera, president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Silla, va voler destacar que “És necessari fer aquestes activitats més sovint, perquè hi ha moltes persones que vénen de visita a València però no coneixen les seues institucions”, a més d’agrair “el tracte i l'oportunitat de visitar els museus de la Diputació que ens ha obert les seues portes”.

Una ruta històrica i institucional

El programa Açò és la Dipu va començar al carrer de Navellos i es van fer diferents  parades als palaus de la Batlia i l'Escala, l'antic Hospital General de València, el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MUVIM) i l'Institut Valencià de Audiofonologia (IVAF).

Amb aquesta iniciativa, des de l'Àrea del Benestar Social de la Diputació es pretén  que la gent conega l'entorn històric dels edificis que componen la Diputació, explicant quan es van fer, en quin context i amb quina finalitat. Les visites continuaran tots els dilluns, dimarts i dijous fins al proper mes de novembre.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167