Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SILLA ÉS DE 1a DIVISIÓ
SILLA ÉS DE 1a DIVISIÓ
12/06/2017
SILLA ÉS DE 1a DIVISIÓ
El Club Atletisme Silla (femení), després de la disputa de la fase final per l'ascens celebrada a Salamanca, aconsegueix la victòria i torna pels seus mèrits a la 1a Divisió de l'atletisme nacional on havia militat 16 anys.
Campionat_Atletisme
Campionat_Atletisme
Campionat_Atletisme

Lucus (Lugo) Salamanca, Universitat d’Oviedo, Sprint de Madrid, Safor de Gandia, Atletisme Gijón i Algesires han estat els rivals en la final i aquest últim serà el que estarà al costat del Club Atletisme Silla, entre els 16 equips de 1a Divisió.

De les 18 proves individuals de les quals consta la competició, les nostres atletes van aconseguir la victòria en 6 d'aquestes, la qual cosa mostra el potencial amb què van acudir a Salamanca el club de Silla.

Les atletes Coral, Belén, Míriam, Andrea, Jhoana i Irene, en les categories longitud, altura, perxa, javelina, pes i marxa, respectivament, van aconseguir la màxima puntuació per al Club.

En la competició masculina, en competir en el grup B, no tenien opcions a lluitar per l'ascens, no obstant això, el club siller va vèncer en aquesta trobada clubs tan importants com el Fuenlabrada, Alcobendas, Mostoles, Parla, Alcalá o Colmenar Viejo.

Van aconseguir victòria de prova, Jose Enrique (martell), Ricardo (pes), Alfonso (disc), Javi (3.000 m.l.) i Sergio (1.500 m.l.) encara que en les competicions d'equips són tan importants els 8 punts del primer com el punt que suma el que tanca la prova.

La jornada d'ahir podríem considerar-la com el dia més important de la dilatada història d'aquest club, ja que aquestes dues victòries situen la població de Silla en un destacat lloc del mapa atlètic nacional.

El Club ha volgut donar les gràcies a l'Ajuntament de Silla per reconèixer la impressionant tasca realitzada aquesta temporada, així com a la seua Junta Directiva i, sobretot, a aquest magnífic grup humà que formen els xics i les xiques del club.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167