Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Gran participació a la marxa de protesta pacífica contra els desnonaments a Silla.
Gran participació a la marxa de protesta pacífica contra els desnonaments  a Silla.
08/06/2017
Gran participació a la marxa de protesta pacífica contra els desnonaments a Silla.
La marxa ha estat convocada per la PAH València
marxa_desnonaments
marxa_desnonaments
Este matí ha tingut lloc en Silla la marxa de protesta pacífica contra els desnonaments convocada per la PAH València. La marxa ha començat a la porta de casa d'Afaf (C/Diputació, 2), la veïna de Silla que ha estat a punt de ser desnonada, i ha finalitzat en la plaça del poble on s’ha llegit un manifest en defensa del dret a l'habitatge.


Al seu pas per la seu de Bankia, representants de la PAH han deixat una carta de protesta dirigida als responsables de l’entitat.


El passat plenari, l'Ajuntament de Silla va aprovar per unanimitat una moció de suport a la familia d’Afaf. En el text, s'instava al Govern Estatal a esmenar la llei de la vivenda amb les 5 propostes de la Plataforma de Persones Afectades per la Hipoteca exigint: la dació en pagament amb caràcter retroactiu; el lloguer assequible; el dret a una vivenda social; subministraments bàsics garantits; aturar els desnonaments.

 
La moció presentada per la PAH, va ser aprobada per el Ple de la Corporació Municipal per unanimitat (PSOE; PP; Compromís, Silla en Democràcia, EU, Els Verds, E-2000 i C's).                        
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167