Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Gran jornada la d'aquest dissabte per al Club Sirenes en totes les seues categories i vessants esportives.
Gran jornada la d'aquest dissabte per al Club Sirenes en totes les seues categories i vessants esportives.
06/06/2017
Gran jornada la d'aquest dissabte per al Club Sirenes en totes les seues categories i vessants esportives.
Triomf a les categories benjamí, aleví, infantil i cadet
Autonómico 2
Autonómico
Natación
travesía 2
travesía


En el Campionat autonòmica de platja de menors (benjamí, aleví, infantil i cadet) de Salvament i Socorrisme celebrat a la Platja de la Malvarrosa de València, el Club Esportiu Salvament i Natació Silla (Sirenes) s'ha proclamat Campió autonòmic per equips, després d'obtenir 13 ors, 6 plates i 6 bronzes.

Els veïns de Silla, Laura Remuzgo, David Remuzgo, Alicia Emilia, Marina Carrión i José Moreno han obtingut excel·lents resultats tant en proves individuals com per equips. Això els dóna forces per afrontar el proper Campionat d'Espanya que se celebra a Alacant a la fi de juny.


Els 7 nedadors de les Sirenes (dos d'ells, veïns de Silla, Joan Fuster i Sergio Yago) que van participar en el XXI Open de Gandia de natació van obtenir 5 ors, 3 plates i 3 bronzes a més d'obtenir diverses mínimes nacionals. Això els permetrà estar aquest estiu en el Campionat d'Espanya de natació a Terrassa. Joan Fuster va obtenir la medalla de bronze en la prova de 200 m. esquena en la categoria infantil.


En la XI Travessia nadant de Pinedo de 2 km han participat els nedadors del CESN Silla (Sirenes) que no competeixen en natació ni socorrisme i entrenen en la piscina coberta de Silla. El bon resultat obtingut en la prova demostra l'alt nivell que desenvolupen les 8 xiques i 6 xics que han participat en les categories d'infantil i junior quedant 7 d'ells entre els 10 primers de les seues categories.

Lucía Romano, Elia Prósper, Andrea Sonfeliu, Ester Benítez, Joan Balmon, Oscar Yago, Javier Martínez, Isabel Benaches, Carla Paz, Carolina Benaches, Alexandra Sonfeliu, Zaida Brazo, Alejandro Gallego i Bruno Magalló. En la travessia de Pinedo han participat 442 nedadors de totes les edats.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167