Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla recolza a la família que serà desnonada el 8 de juny
L'Ajuntament de Silla recolza a la família que serà desnonada el 8 de juny
31/05/2017
L'Ajuntament de Silla recolza a la família que serà desnonada el 8 de juny
La PAH i el Ple Municipal fan una crida a la mobilització ciutadana: concentració i manifestació el pròxim 8 de juny a les 9.30 hores a la porta de la vivenda al carrer Diputació, núm.2 (Parc Sant Roc)
Arxius Associats
carta.docx carta.docx (11 KB)
casa
clausulasuelo
Ple Desnonament
Ple Desnonament

L'Ajuntament de Silla ha aprovat una moció de suport a la família amb menors de 4 membres desnonada per Bankia. En el text, s'insta al Govern de l'estat a esmenar la llei de la vivenda amb les 5 propostes de la Plataforma de Persones Afectades per la Hipoteca Per això exigeixen, la dació en pagament amb caràcter retroactiu; el lloguer assequible; el dret a una vivenda social; subministraments bàsics garantits; aturar els desnonaments.


La moció va ser presentada per la PAH i defensada per la regidora d'Infància, Educació i Igualtat Raquel Sánchez, en tractar-se d'una família amb menors escolaritzada en el municipi, i per la Regidora de Benestar Social Trini Martinez, que dirigeix i gestiona els serveis municipals d'intermediació hipotecaria i amb la mancomunitat de l'horta Sud.


Amb aquestes demandes de la PAH que seran traslladades al Govern de l'Estat, el Ple de la Corporació Municipal per unanimitat (PSOE; PP; Compromís, EU, Silla en Democràcia, Els Verds, E-2000 i C's) tracten d'evitar situacions com la de la família d'Afaf que pateix en estos moments el drama de la segona notificació judicial d'alçament de la seua vivenda" Anit el plenari de Silla demostrà un exercici d'humanitat i de consens posant per davant a les persones i els drets fonamentals: com el dret a un sostre", ha destacat Raquel Sánchez. Per la seua banda, Trinidad Martinez, ha explicat que "dia a dia, des de la seua regidoria, atén casos com aquest i que ja s'ha evitat un altre desnonament gràcies a l'assessorament de la Mancomunitat i per això hem de seguir treballant tots i totes".

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167