Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Menció especial per a l'AECC de Silla
Menció especial per a l'AECC de Silla
22/05/2017
Menció especial per a l'AECC de Silla
L'assemblea tingué lloc el passat 7 de maig
Menció AECC
Menció AECC
Menció AECC
Menció AECC
Menció AECC

A l’assemblea general ordinària anual de l’AECC de València, realitzada el passat 7 de maig, s’atorgà a la Junta associada de Silla la menció especial pels ingressos obtinguts en la campanya del 2016.

Es tracta d’un reconeixement per a tot el municipi perquè, en paraules de la presidenta de l’AECC de Silla, Encarna González, “l’èxit obtingut en l’exercici 2016 s’ha aconseguit gràcies a la col·laboració de comerços, entitats bancàries, particulars, cantants i músics de Silla, entitats esportives i l’Ajuntament, així com a tots els companys i companyes de la Junta. Silla ha demostrat ser un poble solidari i conscienciat perquè totes les campanyes que realitza l’associació al llarg de l’any són un èxit d’assistència i de col·laboració”.


Els fons recaptats a Silla faran una important contribució a la lluita contra el càncer i aniran destinats íntegrament als tres objectius prioritaris de l’AECC com són la prevenció i conscienciació sobre el càncer, el suport i l’acompanyament als malalts i familiars, i la investigació per avançar en la lluita contra el càncer.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167