Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Comença el procés d'admissió d'escolarització
Comença el procés d'admissió d'escolarització
22/05/2017
Comença el procés d'admissió d'escolarització
L'alumnat nascut l'any 2011 podrà matricular-se en primer curs d'Educació Primària, els nascuts en 2014 ho podran fer en el primer curs del segon cicle d'Educació Infantil (Infantil de 3 anys) i els nascuts en 2015 en les aules experimentals de 2 anys
CartellsMatriculacio-1
TargetaFamilia-1
TargetaFamilia-2
TargetaFamilia-3
TargetaFamilia-4

Hui comença el procés d'admissió que han de seguir les famílies per incorporar els fills i filles per primera vegada al sistema educatiu valencià o quan decideixen canviar de centre per qualsevol motiu. Una vegada s'obté una reserva de lloc escolar a través del procés d'admissió, comença el període de matriculació. L'alumnat nascut l'any 2011 podrà matricular-se en primer curs d'Educació Primària, els nascuts en 2014 ho podran fer en el primer curs del segon cicle d'Educació Infantil (Infantil de 3 anys) i els nascuts en 2015 en les aules experimentals de 2 anys, als municipis on estan establertes.

En aquest espai tens la informació sobre com es realitza el procés d'admissió, qui et pot orientar en el centre educatiu i com pots formar part de la comunitat educativa d'un centre.

Informa't sobre les escoles plurilingües, inclusives, saludables, sostenibles i creatives que t'ofereix el sistema educatiu valencià.

 
Més info: sobre la documentació necessària i els terminis ací

Més info: http://www.ceice.gva.es/va/escolaqualitat

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167