Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla inaugura la nova zona de paellers
Silla inaugura la nova zona de paellers
22/05/2017
Silla inaugura la nova zona de paellers
Els joves i famílies de Silla ja compten amb una nova zona d'oci i d'esplai en la qual poder passar el seu temps d'esbarjo i els seus dies festius. La nova zona lúdica és troba a l'avinguda Alacant, contretament al costat de la piscina coberta.
paellers
paellers
paellersdef4
inauguració paellers
paellers
inauguració paellers
inauguració paellers
inauguració paellers

El passat dissabte va tindre lloc la inauguració de la nova zona de paellers ubicada al parc de les eres on el Consistori hi ha adequat un solar situat on s'han plantat diferents espècies d'arbres i s'han situat 12 taules perquè les famílies puguin passar en aquesta zona, barrada per donar-li major seguretat, el seu temps lliure. En aquesta zona, sense perill mediambiental, també s'hi han instal·lat 12 paellers perquè es pugui passar el dia a l'aire lliure amb totes les facilitats.

A l'acte d'inauguració, obert a tota la ciutadania, van assistir entre altres, l'Alcalde de Silla Vicente Zaragozá, la regidora de festes Josefina Zaragozá, el regidor d'esports Felipe García, el regidor d'urbanisme Valentín Mateos, el regidor projectes d'Obres estratègiques Josep Melero i la regidora d'infància, adolescència i joventut Raquel Sánchez i els treballadors i treballadores que han fet possible la realització d'aquest projecte.


Amb aquesta nova zona d'esplai, els veïns de Silla no hauran d'eixir del municipi per reunir-se amb les seves famílies i amics entorn d'una paella o a una torrà. Tindran l'oportunitat de fer-ho dins del mateix municipi i en una zona adequada a les seves necessitats.


Respecte a l'ús dels paellers, cal destacar que per poder gaudir d'un d'ells, s'ha de fer una reserva prèvia a la OAC (Oficina d'Assistència a la Ciutadania) de dilluns a dijous en horari de 9 a 14:30h, i els divendres de 9 a 14:00h.  Els paellers es podran utilitzar els dissabtes, diumenges i festius en horari de 9:00 a 11:30h en primer torn i de 11:30 a 20h el segon torn.


Cal destacar que les taules es podran utilitzar tant per les persones que utilitzen els paellers com les que es duguen el menjar de casa i que per tant, no és podran reservar les taules. A més la zona, no està equipada amb cadires, les persones usuàries han de portar-les.


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167