Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El CEIP Sant Roc celebra la setmana dels projectes.
El CEIP Sant Roc celebra la setmana dels projectes.
12/05/2017
El CEIP Sant Roc celebra la setmana dels projectes.
Els més menuts treballen alhora que coneixen importants personatges de l'art i la cultura.
projectes_SantRoc
projectes_SantRoc
projectes_SantRoc
projectes_SantRoc
projectes_SantRoc

Aquest divendres ha tingut lloc una jornada de portes obertes al CEIP Sant Roc, on s'hi han exposat els projectes finals en els quals han estat treballant els xiquets i xiquetes del centre durant aquesta setmana.


Els mestres d'Infantil i Primària del centre, han assumit el repte de rebre la formació necessària i posteriorment portar endavant, un treball d'Aprenentatge Basat en Projectes.


Cadascun dels cursos ha dissenyat el contingut, el moment i la durada de la seva Setmana dels projectes i, durant la jornada, tots els participants han tingut l'oportunitat de conèixer el resultat de les diferents experiències.


Els alumnes d'Infantil han basat el seu projecte en el coneixement de Giuseppe Arcimboldo, pintor italià, conegut sobretot per les seves representacions manieristes del rostre humà a partir de flors, fruites, plantes, animals o objectes; pintures que hi han reproduït els més menuts, així com les famoses vidrieres de la catedral de Milà, que des de hui decoren el hall de l'edifici d'infantil de l'escola.


Per altra banda, els alumnes de primària, han dedicat els seus projectes a l'arquitectura, on han exposat els treballs del pintor alemany Paul Klee, nascut a Suïssa, l'estil del qual varia entre el surrealisme, l'expressionisme i l'abstracció, l'arquitecta iraní Zaha Hadid la primera dona arquitecta superestrella, amb una àmplia producció arquitectònica global en diferents llocs del món, i l'arquitectura Romana, probablement un dels testimoniatges més significatius de la civilització, que es caracteritza pel grandiós de les edificacions i la seva solidesa que ha permés que moltes d'elles perdurin fins als nostres dies. Aquest projecte, que s'ha dut a terme a través de Arquilecturas, ha estat promogut i subvencionat per l'Ajuntament de Silla.


"Innovació educativa, implicació i motivació de tota la comunitat educativa és com definisc el treball per projectes, des dels menuts de dos anys fins als que acaben la primària, que ha fet el CEIP Sant Roc", destaca Raquel Sánchez, regidora d'Educació que afig "tot el après en els diferents projectes d'art i arquitectura es quedarà per sempre en els escolars de Sant Roc per tot l'aprenentatge carregat de significat, vivències i emociona experimentat. Enhorabona a mestres, famílies, escolars, equip directiu per l'excel·lent treball."

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167