Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La Regidoria de Normalització Lingüística i Educació i les AMPA de Silla preparen la participació a les Trobades d'Escoles en Valencià de l'Horta Sud
La Regidoria de Normalització Lingüística i Educació i les AMPA de Silla preparen la participació a les Trobades d'Escoles en Valencià de l'Horta Sud
12/05/2017
La Regidoria de Normalització Lingüística i Educació i les AMPA de Silla preparen la participació a les Trobades d'Escoles en Valencià de l'Horta Sud
L'Ajuntament donarà suport logístic i econòmic, posant a disposició un autobús
Reunió AMPAS trobada
Cartell trobades 2017

El pròxim 20 de maig tindran lloc les  Trobades d’Escoles en Valencià de l’Horta Sud a la localitat de Manises, motiu pel qual les AMPA dels centres educatius de Silla s’han reunit amb la regidora d’Educació, Raquel Sánchez, per a coordinar una participació conjunta en la trobada d’enguany i tindre una representació del centres de Silla tant als tallers com a la cercavila.  

Les Trobades d’Escoles en Valencià són uns encontres promoguts per les associacions de mares i pares de les escoles i instituts de la Comunitat Valenciana. Durant les trobades, alumnes, famílies i professors gaudiran de tallers, jocs infantils, danses populars i cercaviles, entre altres activitats.

Des de la Regidoria de Normalització Lingüística i Educació de l’Ajuntament de Silla es vol facilitar la participació dels alumnes i famílies en aquestes trobades que promouen el plurilingüisme mitjançant activitats lúdiques i culturals. Per això, donarà suport logístic i econòmic, posant a disposició un autobús que eixirà de Silla cap a Manises a les 15.30 i tornarà a les 22 h des de la Plaça dels Porrots.


Les persones que vulguen participar i anar en l’autobús contractat per l’Ajuntament s’han d’apuntar als AMPA de qualsevol centre fins al 18 de maig i fer una reserva de 2€. 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167