Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL CONSERVATORI MUNICIPAL DE SILLA SE SUMA A LA CAMPANYA #RESISTIRÉIS
EL CONSERVATORI MUNICIPAL DE SILLA SE SUMA A LA CAMPANYA #RESISTIRÉIS
12/05/2017
EL CONSERVATORI MUNICIPAL DE SILLA SE SUMA A LA CAMPANYA #RESISTIRÉIS
El Conservatori Professional Municipal de Música de Silla se sumarà a la campanya #Resistiréis, a favor de la fundació Juegaterapia
resistireis
Resistireis_1

El pròxim 17 de maig, el Conservatori Professional Municipal de Música de Silla se sumarà a la campanya #Resistiréis, promoguda pel CRA Benavites-Quart de les Valls, a favor de la fundació Juegaterapia. Aquesta campanya té com a objectiu fer més feliços tots els xiquets i xiquetes que tenen càncer i fer que aquests criden ben fort «¡RESISTIRÉ!». El lema de la campanya és «La quimioteràpia jugant es passa volant».


Amb aquest objectiu, el Conservatori de Silla realitzarà el concert de final de curs de la banda i de l'orquestra de les ensenyances professionals a favor d'aquesta campanya. El concert finalitzarà interpretant i cantant tots junts el tema "RESISTIRÉ".


Amb aquest concert, no sols es vol ajudar i donar suport a aquesta campanya, sinó també es pretén conscienciar i sensibilitzar la comunitat educativa d'aquesta malaltia. Per aquest motiu, el Conservatori s'unirà a un altre centre educatiu i uniran les seues forces per poder així ajudar aquests xiquets i xiquetes.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167