Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > LA REGIDORA D'EDUCACIÓ RAQUEL SÁNCHEZ INFORMA SOBRE EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES
LA REGIDORA D'EDUCACIÓ RAQUEL SÁNCHEZ INFORMA SOBRE EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES
11/05/2017
LA REGIDORA D'EDUCACIÓ RAQUEL SÁNCHEZ INFORMA SOBRE EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES
La Nau Jove s'ompli per rebre la informació
Arxius Associats
escolarització2017
escolarització2017
escolarització2017
escolarització2017

Aquesta vesprada La Nau Jove s’ha omplit de gom a gom de pares i mares que volien informar-se del procés d’escolarització dels seus fills i filles de 3 anys per al proper curs escolar 2017-2018. El dia 22 fins al 29 de maig s’obri el termini de preinscripció als centres d’infantil i primària El Patí, Lluís Vives, Reis Catòlics, Sant Roc, Verge dels Desemparats i Sagrada Família.

Enguany 196 xiquets i xiquetes de tres anys  iniciaran la seua escolarització el pròxim curs 2017-2018.

Els  6 directors dels centres públics del municipi, junt amb la secretària tècnica de l’àrea d’educació de l’Ajuntament de Silla i la regidora d’Educació, Raquel Sánchez, han oferit una xerrada als assistents, en la qual van informar de tot el procés d’escolarització que s’iniciarà dilluns 22 de maig, amb la publicació de vacants als centres,  i on la regidora ha destacat que “Centres educatius i ajuntament estem col·laborant activament per millorar la qualitat educativa de Silla i atendre el millor possible les necessitats dels xiquets i xiquetes del nostre poble”

  

L’Ajuntament de Silla ha entregat un sobre amb la informació necessària per al procés a tots els pares i mares assistents amb el dossier informatiu junt amb el protocol i l’imprés que s’ha d’emplenar per a la sol·licitud de la plaça. Les persones que no hagen pogut assistir, poden passar a recollir la documentació de la matriculació pels Serveis Socioeducatius (C/ Sant Josep, 56. Tel. 961 212 222) on se’ls informarà de tot el procés d’escolarització. En la nostra web i en la pestanya d’Educació també es podrà trobar la documentació.

 

Podeu descarregar tota la información fent click ací

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167