Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla inicia una escola de comerç de proximitat
L'Ajuntament de Silla inicia una escola de comerç de proximitat
08/05/2017
L'Ajuntament de Silla inicia una escola de comerç de proximitat
L'escola de Comerç facilitarà eines senzilles que permetran crear sinèrgies en el teixit empresarial i afavorir les relacions econòmiques, la comunicació i l'intercanvi d'experiències.
EScola Comerç de proximitat
EScola Comerç de proximitat
EScola Comerç de proximitat
EScola Comerç de proximitat

Avui s’ha obert l’Escola de Comerç de Proximitat, una nova iniciativa de l’Ajuntament de Silla per a crear una oferta formativa personalitzada, flexible i adaptada a les necessitats del comerç de proximitat de Silla que millore la seua competitivitat, qualitat i imatge.

 

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Silla, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de Silla (aDES), vol potenciar i donar suport al comerç de proximitat del municipi i a l’associacionisme comercial, així com promoure l’emprenedoria i l’ocupació en el sector comercial i en el sector de serveis.

 

Josep Melero, regidor de Promoció Econòmica, ha insistit en “la ferma aposta que l'Ajuntament té pel comerç local com a eina creadora de riquesa i d'integració social. Les ciutats sense comerç es converteixen en ciutats desestructurades on la gent només va a dormir".

 

L’Escola de Comerç de Proximitat de Silla està oberta per a empresaris i empresàries tant del sector comercial com del sector serveis, però també per a persones desocupades i emprenedores que inicien un primer negoci.  Per a cada grup de participants, s’ha dissenyat una programació diferent que facilitarà un aprenentatge adaptat a les seues necessitats.

 

Per a les persones comerciants, la programació serà des del 8 de maig fins al 13 de juny amb tallers impartits per Manuel Amat Payá, comerciant, coach i consultor estratègic de comunicació, sobre la gestió eficaç d’un negoci, eines de neuromàrqueting o com millorar les aptituds d’una persona venedora.

 

Per altra banda, per a les persones desocupades tindrà lloc un programa específic en “Activitats Auxiliars de Comerç, Shopper, Marketing & Retail” que proporcionarà als joves les eines i els coneixements necessaris que els permeta realitzar amb professionalitat aquelles activitats pròpies d’un auxiliar de comerç. A més, s’inclou la formació en ocupabilitat i habilitats socials i en eines social media per a la cerca d’ocupació més efectiva. Aquest curs, que tindrà una durada de 150 hores, des de l’1 de juny fins al 17 de juliol, es realitza en col·laboració amb la Cambra de Comerç i Divalterra i donarà un diploma acreditatiu i carnet de manipulador d’aliments de comerç i al·lèrgens.  

 

L’escola de Comerç facilitarà eines senzilles que permetran crear sinèrgies en el teixit empresarial i afavorir les relacions econòmiques, la comunicació i l’intercanvi d’experiències.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167