Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Estudiants d'Infermeria de la UV han ensenyat hàbits saludables a escolars del CEIP Lluís Vives
Estudiants d'Infermeria de la UV han ensenyat hàbits saludables a escolars del CEIP Lluís Vives
02/05/2017
Estudiants d'Infermeria de la UV han ensenyat hàbits saludables a escolars del CEIP Lluís Vives
Es tracta d'una col·laboració entre l'escola, el centre de salut de Silla i la Universitat de València.
habit
habits3
habits4

El centre educatiu Lluís Vives ha encetat les col·laboracions amb estudiants universitaris. En aquesta ocasió, tres estudiants de 3r Curs d’Infermeria han exposat totes les recomanacions sobre alimentació equilibrada i la importància de l’esport o de fer exercici físic (caminar o anar amb bicicleta) en el dia a dia.

Per això, les estudiants Neus Martínez, Paula Yanguas o Míriam Natividad han explicat als escolars de 6é els hàbits d’alimentació (la importància de menjar cinc vegades al dia i no abusar de la brioixeria) i sobre l’exercici físic (caminar a diari o anar amb bicicleta). Les futures sanitàries han estat coordinades per la professora adjunta i infermera del centre de Salut de Silla, Natividad Jarque, que ha valorat positivament l’exposició.

Tant l’equip directiu com les joves estudiants han qualificat de satisfactòria l’activitat ja que l’alumnat ha estat molt atent, han fet moltes preguntes, han dialogat i han reflexionat sobre els seus hàbits diaris. 

En declaracions del director del CEIP Lluís Vives, Xavier Madramany, «l’exposició ha estat una activitat molt profitosa, ja que els alumnes han col·laborat molt i se’ls ha vist d’allò més interessats en els temes tractats». A més ha afegit que aquesta activitat podria ser realitzada no sols per als alumnes de 6é, sinó també per a la resta dels alumnes i centres de la localitat.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167