Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Lliurament dels xecs als guanyadors del sorteig Somia Silla
Lliurament dels xecs als guanyadors del sorteig Somia Silla
21/04/2017
Lliurament dels xecs als guanyadors del sorteig Somia Silla
El sorteig es va realitzar entre tots els participants que emplenaren una enquesta durant la Fira de Sant Sebastià.
guanyador somia Silla
guanyador somia Silla

Durant el cap de setmana de la Fira de Sant Sebastià de gener de 2017, iniciatives, propostes i, en general, els somnis que per a la nostra ciutat de Silla té el veïnat, es varen recollir des de la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació a l’estand d’informació de l’Ajuntament.

Les persones voluntàries van escriure en una butlleta “el seu somni per a Silla”,  a més d’emplenar un formulari amb les dades personals que van depositar en una urna tancada.  D’entre totes les persones participants es van extraure de l’urna, de forma aleatòria, els tres primers formularis i, per tant, el nom de les persones guanyadores agraciades amb un xec per a cadascun de 50 euros per poder degustar un esmorzar en un dels establiments del poble.

A la campanya també van participar-hi els joves del grup “Connecta Jove” de la Nau Jove que van recollir no sols els seus somnis, sinó també el de les seues famílies.

En total, s’han recollit més de 755 somnis que estan en procés d’anàlisi per part del personal de la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació per tal de categoritzar les propostes i veure els percentatges estadístics de suport que cada proposta té.

Aquest és el segon any que la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació posa en marxa aquesta campanya. En el 2016 van participar-hi més de 300 persones i, gràcies a les seues propostes, l’Equip de Govern va poder conéixer les prioritats del poble. Mira la gràfica fent click açí

Els tres ciutadans guanyadors han rebut els xecs de la mà del regidor de Transparència i Participació Ciutadana, Salva Mestre, que ha volgut destacar que “aquesta iniciativa fomenta la participació d’una forma fàcil, directa i accessible a tothom i serveix per a establir les prioritats més marcades per la ciutadania”.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167