Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Els xiquets i les xiquetes de l'Escola de Pasqua "coneixen el firmament"
Els xiquets i les xiquetes de l'Escola de Pasqua "coneixen el firmament"
21/04/2017
Els xiquets i les xiquetes de l'Escola de Pasqua "coneixen el firmament"
Des del dia 18 fins al dia 21 d'abril més de 30 xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys han estat gaudint de l'Escola de Pasqua al CEIP Verge dels Desemparats.
escola_pasqua
escola_pasqua
escola_pasqua
escola_pasqua

Des de l'Ajuntament de Silla s'ofereix aquesta activitat per poder donar suport a les famílies en dies festius i que es puguen beneficiar del servei gratuït de l'Escola Matinera.

Enguany la temàtica gira al voltant dels planetes que hi ha a l'univers. Gràcies als diferents jocs i activitats ludicoeducatives programades, els xiquets i les xiquetes han despertat el seu interés cap als fenòmens astronòmics a través d'experiments, la imaginació i la creativitat consolidant així les relacions personals, la comunicació, la socialització i el treball en grup.

A més a més, han pogut gaudir d'una activitat diària d'immersió lingüística que ha estat dirigida per dues monitores, una anglesa nativa i l'altra lituana que actualment es troben a la Nau Jove realitzat un voluntariat europeu.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167