Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació continua preparant la implantació progressiva de l'Administració electrònica.
La Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació continua preparant la implantació progressiva de l'Administració electrònica.
12/04/2017
La Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació continua preparant la implantació progressiva de l'Administració electrònica.
La implantació de l'Administració electrònica serà progressiva dins del Pla integral de modernització que s'està duent a terme.
presentació administració electronica

La passada setmana, GDX Group, empresa encarregada del desenvolupament de la plataforma d’e-Administració, va fer una presentació d’eGEDEX per a tota la plantilla de l’Ajuntament, la plataforma digital que utilitzarà l’Ajuntament de Silla i que permetrà la seua digitalització, en compliment de la Llei 39/2015 que obliga els organismes públics a relacionar-se digitalment amb la ciutadania. Amb aquesta administració electrònica, qualsevol tràmit  podrà iniciar-se i gestionar-se de manera digital i eficient i permetrà als ciutadans accedir directament als documents i expedients administratius. En la presentació, els responsables de la plataforma van explicar el funcionament de la seu electrònica, el registre d’entrada i d’eixida i com es podrà tractar la digitalització d’expedients administratius amb el gestor d’expedients associat al portafirmes digital.


El regidor de Transparència, Comunitat i Participació, Salva Mestre, dedicà unes paraules als treballadors i treballadores de l’Ajuntament per posar en valor el gran esforç que està fent la Regidoria i tot l’Equip de Govern per dotar d’unes eines de treball que modernitzen l’Administració local i faciliten la labor dels treballadors en la seua interacció amb els veïns i veïnes. Per la seua banda, l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá va destacar que la modernització de l’Administració local és un projecte que necessita la implicació de totes les persones que formen part de l’Ajuntament i que farà l’Administració més accessible.  


La implantació de l’Administració electrònica serà progressiva dins del Pla integral de modernització que s’està duent a terme.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167