Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Gran èxit del sopar contra el càncer a Silla
Gran èxit del sopar contra el càncer a Silla
11/04/2017
Gran èxit del sopar contra el càncer a Silla
Al sopar van assistir unes 170 persones
Sopar càncer
Sopar càncer
Sopar càncer
Sopar càncer
Sopar càncer
Sopar càncer
Sopar càncer
Sopar càncer
IMG_0059

Al voltant de 170 persones gaudiren el passat dissabte del sopar solidari organitzat per la Junta Local de Silla de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) en col·laboració amb l’Ajuntament de Silla.

Al sopar van assistir la regidora de Benestar Social i Salut Pública, Trinidad Martínez; la regidora de Festes, Josefina Zaragozá; el regidor de Cultura, Valentín Mateos; el regidor de Transparència, Comunitat i Participació, Salva Mestre; així com els regidors del PP Serafín Simeón, Carolina Manzano i Visi Carrión; el regidor de Ciudadanos, Juan Fuster i el regidor d’Els Verds, Antonio Navarro. També van estar presents les cambreres del Crist, Sara Pons Moreno i Gloria Iciar Sáez de Arregui, la presidenta d’AESI, Mar Navarro; el president dels Majors de Silla, Manuel Delgado, i la presidenta de la Junta Local Fallera de Silla, Silvia Mas.

L’actor Raúl Navarro va conduir la cerimònia que començà a les 22 h de dissabte a la Nau Jove amb el discurs de la presidenta de la Junta Local de Silla, Encarna González, que va incidir en “la importància de la prevenció i dels avanços en investigació per a lluitar contra aquesta malaltia”. També volgué fer un agraïment a tots els comerços de Silla que han participat en l’organització de l’acte i el reconeixement als companys i companyes de la Junta Local per la gran labor que fan, fent un recorregut per les nombroses activitats que realitzen al llarg de l’any.

El mag Ángel Blanco, premi internacional de màgia, va amenitzar el sopar amb els seus trucs per les taules dels assistents i va finalitzar amb un espectacle que va deixar a tothom bocabadat. La nota emotiva vingué de la mà de Felicidad Domínguez que va recitar un poema de suport i estima dirigit a totes les persones que estan lluitant contra la malaltia. Per a finalitzar, la parella de ball formada per Gloria i Jesús obriren el ball al qual es van sumar tots els assistents.

Aquest acte solidari va ser tot un èxit de recaptació i els assistents van gaudir, no sols de la qualitat gastronòmica del sopar, sinó també de les activitats preparades i dels sortejos dels valuosos regals cedits pels comerços de Silla.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167