Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Veïns i veïnes de Silla protagonitzen la campanya "Si tens un gos, sigues cívic"
Veïns i veïnes de Silla protagonitzen la campanya "Si tens un gos, sigues cívic"
10/04/2017
Veïns i veïnes de Silla protagonitzen la campanya "Si tens un gos, sigues cívic"
S'han instal·lat per les principals avingudes de la localitat banderoles i cartells protagonitzats per veïns i veïnes que van participar al càsting de gossos el passat octubre.
DSC_0930
DSC_0933
DSC_0961
DSC_0996
DSC_0931
DSC_0939
DSC_0940
DSC_0953
DSC_0958
DSC_0960

Aquesta campanya anomenada “Si tens un gos, sigues cívic” se centra en la conscienciació de la ciutadania per a mantindre una conducta cívica amb la seua mascota. Cadascuna de les banderoles porta un consell de conducta relacionada amb els deures que els propietaris tenen amb el seu animal i amb la resta de la ciutadania. Els consells són:

        Els animals a casa han de tindre un allotjament adequat i higiènic que no cause molèsties al veïnat.


       
La persona propietària està obligada a recollir les defecacions de la seua mascota.


       
No abandones mai el teu animal de companyia.


       
Tots els animals de companyia han d’estar inscrits en el cens municipal a l’Oficina de Salut Pública de l’Ajuntament de Silla.


       
Els propietaris dels animals potencialment perillosos han de tramitar obligatòriament la llicència per a la seua tinença.


       
És obligació de tothom protegir els animals i tenir cura de les seues condicions higièniques i sanitàries.


Aquestes obligacions estan regulades en el Reglament municipal d’animals de companyia i d’animals potencialment perillosos (BOP núm. 195, de 17/08/2013)


Les fotografies de les persones que apareixen en les banderoles van ser preses al mes d’octubre quan l’Ajuntament va realitzar un càsting de gossos obert a tothom i que es va realitzar en col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals i Plantes de Silla, Let’s Adopt, l’Hospital Veterinari València Sud i la Clínica Veterinària de Silla.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167