Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Ruta pel nucli antic de Silla del Col•legi Sant Roc
Ruta pel nucli antic de Silla del Col•legi Sant Roc
07/04/2017
Ruta pel nucli antic de Silla del Col•legi Sant Roc
DSC09253
DSC09247
DSC09250
DSC09244

L’Ajuntament de Silla, mitjançant la Regidoria d’Educació, ha organitzat una ruta pel nucli antic de Silla per als alumnes del Col·legi Sant Roc.

La ruta ha sigut des del col·legi fins a la plaça del Poble. En aquest trajecte han visitat la Venta de Sant Roc, conjunt format per una posada i una ermita medieval. Després han passat pel carrer de Sant Roc recorrent les cases modernistes fins a arribar a la plaça del Poble. Allí han sigut rebuts per la regidora d’Educació, Raquel Sánchez, abans de visitar la Torre Musulmana i el Museu d’Història i Arqueologia de Silla (MARS).


Una vegada acabada la visita, els alumnes han visitat l’església de la Mare de Déu dels Àngels, l’Antiga Casa de Correus i les cases modernistes de la plaça del Poble.


Els tècnics de l’Ajuntament han sigut els encarregats de ser els guies dels xiquets i xiquetes pels edificis municipals de gran valor cultural.


Els objectius d’aquesta activitat són que els xiquets i xiquetes coneguen el nucli antic de Silla, el patrimoni arqueològic i arquitectònic així com potenciar l’educació ambiental i el coneixement etnogràfic.


Amb aquestes activitats, es busca compartir amb els alumnes importants temes com són l’educació moral i cívica, medi ambient i mostrar-los el patrimoni cultural del seu poble.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167