Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla treballa per millorar la gestió del talent jove
Silla treballa per millorar la gestió del talent jove
05/04/2017
Silla treballa per millorar la gestió del talent jove
L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha participat en un debat amb representants polítics, empresarials i d'universitats per a analitzar i reflexionar sobre les causes i les possibles solucions de l'emigració de joves amb formació cap a altres països.
Gestió del talent
Gestió del talent
Gestió del talent
Gestió del talent
Gestió del talent

Al debat, organitzar per Valencia Plaza, han assistit diversos alcaldes de la província així com la directora general del SERVEF, directius d’empreses grans (Heineken, Airnostrum, UMIVALE, Banc Sabadell, entre altres) i PYMES, i el Servei de Postgrau de la Universitat de València. 

 

Els assistents han coincidit en el fet que hi ha un problema real en l’absorció del talent jove dins del mercat laboral actual i que cal fer esforços per a posar-lo en valor i que forme part activa al servei de la ciutadania.    

 

Zaragozá ha destacat la importància que les institucions destinen recursos econòmics per a fomentar i potenciar la contractació. En aquest sentit, l’alcalde de Silla ha comentat els aspectes positius, tant per als joves com per a l’Ajuntament, dels programes de beques i subvencions que permeten la incorporació de nou talent a les institucions. Entre d’altres, l’Ajuntament de Silla està treballant per a participar en el programa Avalem Joves del Servef que genera noves oportunitats d’ocupació i formació per aconseguir la inserció de persones joves amb formació a empreses i institucions locals. 

 

Entre les conclusions del debat ha quedat patent la gran quantitat de programes i oportunitats que cadascun dels agents presents té en marxa de manera individual però és necessària la creació d’una xarxa valenciana entre els diversos agents per a treballar junts en una gestió del talent que potencie l’ocupació laboral al nostre territori.  

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167