Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla ultima la implementació de l'administració electrònica
L'Ajuntament de Silla ultima la implementació de l'administració electrònica
05/04/2017
L'Ajuntament de Silla ultima la implementació de l'administració electrònica
Permetrà modernitzar l'Administració local i facilitarà a la ciutadania de Silla realitzar els tràmits administratius amb l'Ajuntament de manera telemàtica
Administració electrònica
Administració electrònica
Administració electrònica

L’Ajuntament de Silla, mitjançant la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació, també encarregada de la modernització de l’Administració, treballa en la implantació de l’Administració electrònica que permetrà modernitzar l’Administració local i facilitarà a la ciutadania de Silla realitzar els tràmits administratius amb l’Ajuntament de manera telemàtica.

 

Actualment s’està a punt d’implantar el sistema de gestió digital intern i els caps de servei de l’Ajuntament estan rebent la formació sobre el seu funcionament. La implementació de l’Administració electrònica suposarà un gran canvi en la manera de treballar del personal de l’Ajuntament que adaptarà els processos administratius i la seua organització al món digital per optimitzar l’eficiència en la gestió d’expedients i facilitar a les persones la realització dels tràmits que necessiten. 

 

L’equip de govern està posant un gran esforç organitzatiu i destinant els fons econòmics suficients per tal de millorar el servei públic, recuperar molts anys perduts en la qüestió per tal d’agilitzar els processos i fer-los més accessibles per a tot el veïnat.

 

En paraules del regidor, Salvador Mestre, “l’objectiu de l’Ajuntament és que els veïns i veïnes de Silla puguen interactuar electrònicament fàcilment amb l’Ajuntament; això permetrà reduir costos i temps tant dels ciutadans com de l’Administració i millorarà els serveis existents”.

 

La implantació de l’Administració electrònica serà progressiva dins del pla integral de modernització que s’està duent a terme.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167