Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les IV Jornades de Convivència de l'Institut Enric Valor de Silla
Comencen les  IV Jornades de Convivència de l'Institut Enric Valor de Silla
03/04/2017
Comencen les IV Jornades de Convivència de l'Institut Enric Valor de Silla
Aquestes jornades tindran lloc durant els dies 3,4 i 5 d'abril a les instal•lacions de l'IES Enric Valor de Silla
Arxius Associats
IV Jornades Convivència Enric Valor
IV Jornades Convivència Enric Valor
IV Jornades Convivència Enric Valor
IV Jornades Convivència Enric Valor
IV Jornades Convivència Enric Valor
IV Jornades Convivència Enric Valor
IV Jornades Convivència Enric Valor
IV Jornades Convivència Enric Valor
IV Jornades Convivència Enric Valor
Cartell IV JORNADES

Per quart any consecutiu, l’institut Enric Valor de Silla està immers en les seues Jornades de Convivència que han començat avui amb la presència d’autoritats com Mercé Durà, cap del Servei d’Innovació de la Conselleria d’Educació, i la regidora d’Educació, Raquel Sánchez. L’alcalde de Silla, Vicent Zaragozá, ha estat present a l’acte d’acomiadament de la primera jornada on s’han presentat els treballs sobre estereotips d’alumnes d’ESO, així com el programa Pigmalion de l’IES d’Albal  i l’obra de teatre del grup de convivència. 


L’Ajuntament de Silla col·labora en aquestes jornades que enguany tenen una perspectiva global parlant i fent als alumnes reflexionar sobre problemes mediambientals, consciència de gènere o el drama dels refugiats, entre altres temes.


Entre les associacions que participen en les jornades es troben associacions de reconegut prestigi com són Save the Children, ASPANION, Juristes d'Alzira, Amnistia Internacional, UNRWA, Movimiento contra la Intolerancia, o el col·lectiu LAMBDA.


Per part de l’Ajuntament, el tècnic de medi ambient, José Villalba; la tècnica en prevenció de conductes addictives, Francis Forner, i l’inspector de la Policia Local de Silla, David Garfella, han participat amb diverses xarrades.  A més, l’Ajuntament  de Silla col·labora en aquestes jornades subvencionant alguna de les activitats. 


Les Jornades de Convivència estan dirigides especialment als alumnes d’ESO (des de 1r fins a 4t curs), però també té preparades activitats dirigides a la participació d’alumnes de batxiller i cicles formatius. A més, les famílies i el personal docent i no docent estan també convidats a participar en algunes activitats de les jornades.


En paraules de Vicente Suay, coordinador de convivència de l’institut Enric Valor i coordinador de les jornades, entre els objectius d’aquestes jornades es troba el de connectar els centres educatius de diverses poblacions amb diversos agents socials i institucions per a continuar construint una xarxa de col·laboració en temes de convivència i mediació de conflictes.


Durant la presentació, tant els representants locals com de la conselleria han destacat la importància no sols d’aquestes jornades sinó també del programa de mediació que es realitza des de fa anys. Aquests programes són un referent per a altres instituts de la comarca i ajuden al creixement dels alumnes com a ciutadans del futur dins d’una societat plural i de respecte. 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167